gratis
canva webinar

15 september 2021 - 19:00

ontdek wat canva is en hoe je

er de leukste designs mee

kan maken!

Veroniek 3D effect.png
foto website canva (2).png

Canva, jouw
nieuwe tool voor al je creatieve ideeën! 

Ken je het gevoel? Je wil graag je sociale media naar een hoger niveau tillen maar je weet niet goed hoe je hieraan moet beginnen. Investeren in een duur marketingbureau zie je ook niet zitten. Je wilt graag zelf de controle blijven behouden en tijd besparen. Dat kan! 

Canva is een online grafisch ontwerpplatform waar je zelf aan de slag kan gaan met het ontwerpen van flyers, visitekaartjes, logo's, presentaties, social media posts en noem maar op. Canva biedt gebruikers de mogelijkheid om elk idee gemakkelijk en snel om te zetten in krachtige en verbluffende ontwerpen. Kortom: met Canva kan iedereen professionele ontwerpen maken.

in deze webinar krijg je een introductie over canva en leren we je werken met de editor

Voor sommigen van jullie is Canva nog helemaal nieuw, daarom geven wij  jullie een introductie. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan, wordt hier toegelicht. Samen verkennen we de homepage en maken we stap voor stap kennis met de editor. We maken jullie klaar om te ontwerpen!

Geen kennis van dure programma’s zoals Photoshop? Geen zorgen, Canva to the rescue!
Met Canva ben je in staat om veelvoorkomende problemen aan te pakken die content marketing met zich meebrengt. Wil je graag een nieuw logo maar wil je hier niet voor naar een marketingbureau stappen? Misschien verlang je ernaar om je social media naar een hoger niveau te tillen en zo de juiste doelgroep te kunnen bereiken? Of zou je graag een originele presentatie in elkaar willen steken? Door jouw huisstijl in één lijn door te trekken verhoog je de efficiëntie in jouw communicatie. ​Canva heeft de tools die ondernemers in staat stellen om geweldige, aantrekkelijke en relevante content te creëren in no time. 

 
foto website canva (3).png

ik wil de gratis webinar volgen!

Bedankt voor je inschrijving!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn