top of page
CANVA PRO TRAINING - The Art of Connecting 168 €*
CANVA PRO TRAINING - The Art of Connecting 168 €*

Thu, 30 Mar

|

The Art of Growing

CANVA PRO TRAINING - The Art of Connecting 168 €*

Ken je het gevoel? Je wilt graag je online én offline communicatie naar een hoger niveau tillen maar je weet niet goed hoe je hieraan moet beginnen. Investeren in een duur marketingbureau zie je ook niet zitten. Je wilt graag zelf de controle behouden.

Registration is Closed
See other events

Time & Location

30 Mar 2023, 18:00 – 22:00

The Art of Growing, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium

About the event

Canva, jouw nieuwe tool voor al je creatieve ideeën!

Ken je het gevoel? Je wilt graag je online én offline communicatie naar een hoger niveau tillen maar je weet niet goed hoe je hieraan moet beginnen. Investeren in een duur marketingbureau zie je ook niet zitten. Je wilt graag zelf de controle blijven behouden en tijd besparen. Dat kan!

Het online grafisch ontwerpplatform Canva helpt jou met het ontwerpen van leuke flyers, visitekaartjes, logo’s, brochures, presentaties en content voor jouw socialmediakanalen. Hoe zorg je ervoor dat jouw post er visueel aantrekkelijk uitziet zonder telkens een externe te moeten inschakelen? Hoe zorg jij ervoor dat mensen stoppen met scrollen om jouw content te kunnen bekijken? Dat leer je in deze Canva training!

Voor wie bestemd?

Iedereen die graag leuke en creatieve designs wil maken in een handomdraai en zonder voorkennis van een grafisch programma.

Wat leer je in deze training?

- Gevorderden

In deze training bekijken we alle nieuwe updates van Canva en ontdekken we wat we allemaal kunnen doen met een Canva Pro-account. Leer hoe je geweldige ontwerpen maakt en tools gebruikt die alleen toegankelijk zijn met een Canva Pro-account. Deze training is voor mensen die al vertrouwd zijn met Canva en de basis kennen. Met deze cursus gaan we echt in op de pro-elementen en leren wij je tips en trics hoe je Canva zo efficiënt mogelijk inzet voor al jouw noden.

Nieuwsgierig?

Schrijf je snel in via de knop hieronder.

Prijs:

In dit event is eten, drinken, snacks, cursus materiaal inbegrepen en komt in aanmerking voor de KMO portefeuille Opleiding.

*Prijs is 240 € -30% = 168 €.

Share this event

bottom of page