top of page
image.png

The Art of Growing is erkend licenced practitioner en partner van Insights® met heel veel ervaring in de praktische toepassing van het model.

Insights® is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van Learning & Development. Het doel is vanuit inzichten in gedragsvoorkeuren de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties te stimuleren door het beste in elkeen naar boven te halen.

The Art of Growing geeft geregeld opleidingen aan VOKA voor BRYO (starters), PLATO sessies, ...  en is uiteraard zelf actief lid.

image.png

The Art of Growing geeft opleidingen aan UNIZO digitaal en fysiek over Canva, de vrouwelijke ondernemers inspireren,....

image.png

The Art of Growing is partner bij cevora en geeft opleidingen over presenteren en presentatietechnieken.

image.png

The Art of Growing werkt reeds jaren met Thalento om bedrijven te ondersteunen met hun recruiteringsuitdagingen.   Dit is een vragenlijst over je performance, motivatie, leiderschapsvaardigheden, salesvaardigheden,...

De Cognitieve suite bevat de volgende testen; de SCOPE-Test, Abstract Redeneervermogen in 3 varianten, de S-Test voor Numeriek Redeneervermogen en de A-Test voor het in kaart brengen van Verbaal Redeneervermogen.

image.png

The Art of Growing is erkend dienstverlener van de KMO_portefeuille.  Je kan de kmo-portefeuille gebruiken voor bedrijfsstrategie en  personeelsmanagement. Lees hier wat dit concreet betekent.

Met de kmo-portefeuille krijg je als onderneming financiële steun voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het opstellen van een marketingstrategie voor je bedrijf.

Kleine ondernemingen krijgen 30% steun, middelgrote ondernemingen 20%. Je kan maximaal € 7.500 steun per jaar krijgen.

bottom of page