top of page
CANVA TRAINING - Beginner
CANVA TRAINING - Beginner

Fri, 16 Dec

|

The Art of Growing

CANVA TRAINING - Beginner

Ken je het gevoel? Je wilt graag je online én offline communicatie naar een hoger niveau tillen maar je weet niet goed hoe je hieraan moet beginnen. Investeren in een duur marketingbureau zie je ook niet zitten. Je wilt graag zelf de controle behouden.

Registration is Closed
See other events

Time & Location

16 Dec 2022, 13:00 – 17:00

The Art of Growing, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium

About the event

Canva, jouw nieuwe tool voor al je creatieve ideeën!

Ken je het gevoel? Je wilt graag je online én offline communicatie naar een hoger niveau tillen maar je weet niet goed hoe je hieraan moet beginnen. Investeren in een duur marketingbureau zie je ook niet zitten. Je wilt graag zelf de controle blijven behouden en tijd besparen. Dat kan!

Het online grafisch ontwerpplatform Canva helpt jou met het ontwerpen van leuke flyers, visitekaartjes, logo’s, brochures, presentaties en content voor jouw socialmediakanalen. Hoe zorg je ervoor dat jouw post er visueel aantrekkelijk uitziet zonder telkens een externe te moeten inschakelen? Hoe zorg jij ervoor dat mensen stoppen met scrollen om jouw content te kunnen bekijken? Dat leer je in deze Canva training!

Voor wie bestemd?

Iedereen die graag leuke en creatieve designs wil maken in een handomdraai en zonder voorkennis van een grafisch programma.

Wat leer je in deze training?

- beginners

Als voor jou Canva nieuw is, geven wij jullie een uitgebreide introductie. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan, wordt hier toegelicht. Samen verkennen we de homepage en maken we stap voor stap kennis met de editor. We maken jullie klaar om te ontwerpen! Op het einde van deze training kan je volledig zelf aan de slag met het maken van jouw eigen designs.

- Gevorderden

In deze cursus gaan we een stap verder en ontdekken we wat we allemaal kunnen doen met een Canva Pro-account. Leer hoe je geweldige ontwerpen maakt en tools gebruikt die alleen toegankelijk zijn met een Canva Pro-account. Deze training is voor mensen die al vertrouwd zijn met Canva en de basis kennen. Met deze cursus gaan we echt in op de pro-elementen en leren wij je tips en trics hoe je Canva zo efficiënt mogelijk inzet voor al jouw noden.

Liever een online training volgen op jouw eigen tempo?

Wil je de training liever op je eigen tempo volgen? Bestel dan onze online Canva cursus. In deze cursus leer je in 20 dagen alles wat je moet weten over Canva.

Als u de cursus aanschaft, krijgt u toegang tot een online leerplatform. Op dit platform krijg je een mooi overzicht van alle lessen die je al hebt afgerond en alle lessen die nog moeten komen. 20 dagen lang ontvang je elke ochtend een e-mail met de link naar de les van die dag.

Alle lessen zijn opgemaakt in Canva zelf, dus je kunt meteen aan de slag in het lesbestand. Alles wordt uitgelegd in geschreven stappen en met extra visuele ondersteuning in de vorm van videotutorials aan het einde van elke les. Dan helpen we je graag persoonlijk verder! Interesse? Klik hier voor meer informatie..

Nieuwsgierig?

Schrijf je snel in via de knop hieronder.

Prijs:

Sessie halve dag: €140*

*(met KMO-portefuille)

Bezit je al van de nodige kennis over Canva of staat jouw content al klaar, maar heb je nog geen idee hoe je de content effectief de wereld in kan sturen? Dan is onze social media training misschien wel iets voor jou. Klik hier voor meer informatie.

Share this event

bottom of page