top of page
Inspirerend leiderschap -  PXL-NEXT
Inspirerend leiderschap -  PXL-NEXT

Tue, 30 Jan

|

Hasselt

Inspirerend leiderschap - PXL-NEXT

De opleiding in leiderschap is zo gemaakt dat je de uitdagingen waar je organisatie mee te maken krijgt echt durft aan te pakken. Mindset, persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen staan tevens centraal. Je ontwikkelt en verkent een nieuwe aanpak om je teams te motiveren, resultaat te bereiken.

Registration is closed
See other events

Time & Location

30 Jan 2024, 18:00

Hasselt, Kempische Steenweg 293/16, 3500 Hasselt, België

About the event

https://www.pxl-next.be/opleidingen/inspirerend-leiderschap

Schrijf je in via deze link.  Er zijn 6 avondsessies voorzien in Corda Campus. 

Sessies: 5 sessies van 3 uur​

Prijs:    995 euro ​​excl BTW

Locatie: 6 avonden in Corda​

Data: dinsdagavond: 30 janu 2024, 6 feb,  13 feb, 20 feb, 20 feb, 27 feb ​

De opleiding in leiderschap is zo gemaakt dat je de uitdagingen waar je organisatie mee te maken krijgt echt durft aan te pakken. Mindset, persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen staan tevens centraal. Je ontwikkelt en verkent een nieuwe aanpak om je teams te motiveren, resultaat te bereiken en wint een dieper inzicht in jezelf.​

Deze cursus is ontwikkeld om leiders te versterken in het omgaan met verandering voor hun teams. In deze cursus leer je hoe je best hoofd, hart en handen inzet bij je business en bij je teams in tijden van verandering.

De opleiding in leiderschap is zo gemaakt dat je de uitdagingen waar je organisatie mee te maken krijgt echt durft aan te pakken.  Mindset, persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen staan tevens centraal.  Je ontwikkelt  en verkent een nieuwe aanpak om je teams te motiveren, resultaat te bereiken en wint een dieper inzicht in jezelf.​

Deze cursus is ontwikkeld om leiders te versterken in het omgaan met verandering voor hun teams.  In deze cursus leer je hoe je best hoofd, hart en handen inzet bij je business en bij je teams in tijden van verandering.

Iedereen die een people manager is of gaat worden  en meer impact wil genereren bij zijn team ( in tijden van verandering):

  • Bedrijfsleiders, zelfstandigen, zaakvoerders, ​
  • Crisismanagers, HR-managers, leidinggevenden, vakbondsafgevaardigden​

Share this event

bottom of page