top of page
Kleur je succes -  280 € *
Kleur je succes -  280 € *

Fri, 28 Oct

|

Zonhoven

Kleur je succes - 280 € *

In deze workshop krijg je inzichten en verklaringen wat jou weerhoudt om je dromen te realiseren of waarom jij je energie soms verliest. We kijken naar je sterkste talenten en uitdagingen Zowel je kwaliteiten en uitdagingen als je verlangen worden benoemd met kleuren.

Registration is closed
See other events

Time & Location

28 Oct 2022, 12:30 – 19:00

Zonhoven, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

About the event

Persoonlijke Kracht Analyse

Via e-mail krijg je een vragenlijst toegestuurd. Het resultaat van deze vragenlijst wordt verwoord in een rapport dat in kaart brengt wat je meeste natuurlijke aanpak is, wat je belangrijkste drijfveren zijn en wat je grootste verlangen is.

De Persoonlijke kracht-analyse gaat over jou als complete mens, zowel privé als professioneel, en vertelt welke je energiegevers en -vreters zijn.

Het helpt je los te komen van foute overtuigingen. Je talenten (energiegevers), je valkuilen (energievreters) en je grootste verlangen worden benoemd met kleuren. Door die kleuren ook te gebruiken in je kleding wordt de verbinding gelegd tussen ratio en gevoel.

In dit event is eten, drinken, snacks, cursus materiaal inbegrepen en komt in aanmerking voor de KMO portefeuille Opleiding.

Prijs is 400 € -30% = 280€.

Share this event

bottom of page